Recencies

Lidwine de Jong – 2019
De shoot die ik samen met Dennis had was heel erg leuk en de samenwerking was ook prettig. Ik zou zeker vaker bij Dennis shooten. Aanrader als je op zoek bent naar een goede fotograaf die echt goed overlegt.

Diana Huijser – 2018
Ik heb het als een geweldige shoot ervaren. Dennis stelt je op je gemak en werkt professioneel. De tijd vloog voorbij! Echt leuk. En….het resultaat mag er zeker wezen. Zeker voor herhaling vatbaar 

Lindsey van Daalhoff – 01/2018
Dennis is de beste! Hij laat je op je gemak voelen, is geduldig, erg gezellig en bovenal: erg goed. Een echte professional! Mijn nummer 1 fotograaf!

Lotte Lot – 05/2017
Super shoot gehad met Dennis! Echt een top fotograaf. Dennis laat je echt op je gemak voelen, staat open voor ideeen en is geduldig! Hangt een super sfeer in de studio! En daar komt nog bij dat je de foto’s snel krijgt! Als ik 10sterren kon geven had ik dat gedaan, echt een topper!

Medie Benda – 2017
Wat een topfotograaf! Dennis kan zowel met volwassenen als met kinderen en tieners goed overweg. Zeer professioneel, maar nog belangrijker, altijd gezellig!

Suus DjinxieFelix – 2017
Ik ben altijd een beetje zenuwachtig als ik ergens voor de eerste keer kom. Maar dat gevoel verdween al snel. Dennis zorgt ervoor dat de boel lekker ontspannen is, hij bespreekt duidelijk met het model wat hun ideeën zijn. En ik ben uitermate tevreden met de eindresultaten die je ook heel snel te zien krijgt. En top fotograaf naar mijn mening😁

Renske de Jong – 04/2017
Hele gezellige dag gehad en de samenwerking verliep heel soepel. Dennis is echt een goede fotograaf en zorgt ervoor dat je snel de foto’s thuis hebt. Ook staat hij open voor ideeën. Ik kom zeker nog een keer bij hem langs, want wat een top foto’s!

Sara Rurańska – 2017
It was a very nice shooting time. Dennis is a very friendly and creative person. Nice atmosphere and good results!

Maaike Hin – 2016
heel leuk samengewerkt! Dennis is super geduldig en gefocust en wil echt t beste uit de shoot halen!

Esther Foeks – 4 oktober 2016
Hele fijne en goede samenwerking gehad met Dennis. Het is een lieve en geduldige fotograaf. Er hangt een goede ontspannen sfeer, en de foto’s worden snel en mooi bewerkt. Zeker de moeite waard om met Dennis samen te werken!!!!

Tessa Meulens – 3 oktober 2016
Een hele fijne fotograaf om mee te werken. De shoot was heel relaxed en super gezellig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en daarom is het voor mij een dikke 5 sterren waard! 

Jack Lispet – 2016
2x met Dennis gewerkt. Studio is goed te bereiken, Dennis is een fijne, geduldige fotograaf en de foto’s altijd vrij snel.

Zelf een recensie achterlaten?

Gebruik onderstaande links
om op Facebook of Google
een review te schrijven.