Fotoshoots

Let’s Shoot!

Je bent van harte welkom in onze studioruimte in Den Haag Zuidwest, voor een fotoshoot naar keuze. Wij zorgen voor een ruime studio met verschillende achtergronden en een gezellige ontspannen sfeer. Natuurlijk is het ook mogelijk om op (buiten)lokaties een shoot te plannen. Binnen de regio Haaglanden zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Daarbuiten berekenen wij €0,25 per gereden kilometer.
In de aangegeven shoottijd werken we samen aan een serie mooie foto’s. Indien nodig worden de foto’s nabewerkt in Adobe Lightroom. Denk hierbij aan het retoucheren van puistjes, rimpels en/of littekens, het corrigeren van licht en het toevoegen van effecten.
Voor een ‘maatje minder’ in Photoshop ben je bij ons niet aan het juiste adres 😉
portret
Portret
Portretshoot

Een mooi nieuw portret, een frisse en pakkende profielfoto voor LinkedIN of een aanvullig op jouw portfolio. Tijdens een portretshoot sta jij in het middelpunt en maken we een aantal mooie foto’s.

Freestyle
Freestyle shoot

Een unieke mogelijkheid om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Loop je al een tijd met een idee of laat je je verrassen door de vele moodboards?

Familieshoot
Familieshoot

Een mooie herinnering voor later of een geweldig cadeau voor oma?
Tijdens een familieshoot nemen we de tijd om iedereen op een mooie en originele manier vast te leggen.

Boudoirshoot
Boudoirshoot

Een mooie fotoserie voor jezelf of als cadeau voor je partner?

Tijdens een boudoirshoot maken we in een veilige en ontspannen sfeer een serie mooi beelden.

previous arrow
next arrow
Styling
Standaard is er in onze studio geen visagie & haarstylist aanwezig. Je dient hier dus zelf voor te zorgen, liefst al voor de shoot. Uiteraard is het in overleg mogelijk om visagie of haarstylist bij te boeken:
Visagie à €30,- per uur
Hairstyling à €30,- per uur
Visagie & Hairstyling à €50,- per uur